Zbor Wizz Air, reîntors pe Otopeni, ar fi RATAT aterizarea. Răspuns OFICIAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un avion al companiei Wizz Air a fost nevoit să se reîntoarcă pe aeroportul Otopeni vineri, 22 mai, la scurt timp după ce a decolat, din cauza unor probleme. 

Potrivit informaţiilor obţinute de DC NEWS, aeronava nu a reuşit să aterizeze din prima încercare şi a stat aproape o oră în aer deasupra oraşului Urziceni, pentru a reduce greutatea. A doua aterizare a fost reuşită. 

Ce spune compania

"Zborul Wizz Air W6 3201 de la București Otopeni la Stockholm Skavsta de pe 22 mai a fost întârziat după ce aeronava care efectua cursa s-a întors pe Aeroportul Otopeni deoarece trebuia să fie supusă unei verificări tehnice neprevăzute din cauza unei discrepanțe afișate pe unul dintre indicatoare. Aeronava a aterizat în condiții normale și este verificată tehnic. Pentru a reduce la minimum întârzierea, zborul a fost operat cu o altă aeronavă care a plecat la ora locală 16:23. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar securitatea și sănătatea pasagerilor, a echipajului și aeronavelor rămân prioritatea noastră.", a transmis biroul de presă al Wizz Air în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel