Zeci de zboruri anulate. Furtuni puternice în Germania
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Zeci de zboruri au fost anulate din cauza furtunilor puternice din centrul și sudul Germaniei. 

Numeroase zboruri au fost anulate şi mai multe curse de tren au avut întârzieri în urma furtunilor care s-au abătut în week-end asupra centrului şi sudului Germaniei, informează luni DPA.

Circa 41 de zboruri au fost anulate pe aeroportul internaţionalul din Frankfurt până duminică seara şi alte opt zboruri au fost deviate, a declarat luni un purtător de cuvânt al operatorului aeroportului Fraport.

De asemenea, din cauza avarierii cablurilor electrice, peste 400 de persoane au rămas blocate mai multe ore într-un tren inter-city, la Roth, în Bavaria, pompierii şi echipele de salvare fiind nevoiţi să intervină până la miezul nopţii pentru a scoate pasagerii din tren.

Circulație feroviară afectată 

Avarierea cablurilor electrice şi copacii căzuţi pe şine au continuat să perturbe circulaţia feroviară în landul Hessa şi luni.

Serviciile de tren dintre Frankfurt şi Mannheim au fost suspendate, în condiţiile în care reparaţiile la un macaz, lovit de fulger, în apropiere de Waldorf, în sudul landului Hessa, sunt aşteptate să perturbe circulaţia până luni după-amiaza.

Furtunile au provocat pagube şi caselor şi maşinilor din regiune - acoperişul primăriei din Moerfelden-Walldorf (sudul landului Hessa) fiind avariat.

De asemenea, două persoane au fost rănite uşor la Mainz în urma căderii unui copac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel