ZERO reguli la malul mării. Imagini halucinante cu mii de tineri. Ce a făcut POLIȚIA - UPDATE
Autor: Alexandru Ichim pe 05 iul, 23:12 | Social

Foto: captură Facebook

Mii de tineri au petrecut în acest weekend la malul mării, fără respectarea regulilor de distanțare socială și fără ca autoritățile să intervină.

În plină pandemie de coronavirus mii de tineri au luat parte la o petrecere pe o plajă de la malul Mării Negre. Pe rețelele de socializare au apărut imagini din fața unui club din Vama Veche unde se poate observa că tinerii nu respectă regulile de distanțare socială, nu poartă măști de protecție și parcă au uitat de pandemie în contextul în care numărul infecțiilor de coronavirus continuă să crească. 

Mai mult, incredibil este cum o mașină de poliție trece cu girofraul printre oameni, iar mai apoi pare că dispare, fără să ia măsuri. 

DC News a contactat reprezentanții IPJ Constanța pentru o reacție, iar aceștia au precizat că imaginile sunt de sâmbătă seara, 4 iulie 2020.

Ce a făcut poliția 

 

”În urma apariției în spațiul public a unor imagini din stațiunea Vama Veche, vă comunicăm următoarele:

- polițiștii prezenți la fața locului au luat măsura sancțiunii contravenționale a administratorului societății comerciale respective, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei; 

- persoanele prezente au fost atenționate și sancționate verbal, iar în scurt timp, mulțimea s-a dispersat, neexistând incidente sau evenimente nedorite”, se arată într-un comunicat de presă. 

Iată imaginile: 

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri