Zi de FOC pentru Guvernul Orban în Parlament. Raluca Turcan atacă PSD-ul: Să nu uităm situaţia în care au lăsat ţara
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Vicepremierul Raluca Turcan lansează un atac la adresa PSD, cu doar câteva ore înainte ca trei miniştri să se prezinte în faţa Parlamentului. 

"În timp ce PNL guvernează, PSD audiază. Pe unii dintre miniștrii cu o activitate intensă, consistentă și foarte benefică în această perioadă. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu sunt audiați, în Parlament, de politruci pesediști plictisiți să stea acasă și care se întreabă ce minciuni să mai inventeze despre guvernul PNL.", a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook. 

"Să nu uităm situaţia în care a fost lăsată ţara"

"E important însă să punctăm, măcar pe scurt, care a fost situația în care PSD a lăsat țara după ce a fost dat afară de la guvernare. Ce au lăsat pesediștii în urmă? Stocuri sanitare zero, Direcții de Sănătate Publică aproape inexistente, o economie aflată în picaj, un deficit bugetar semnificativ și grave dezechilibre financiare și o politică externă compromisă, și pot enumera până mâine, fără să mă repet, dimensiunile dezastrului lăsat în urmă de PSD.

Orice om de bună credință care ar face un exercițiu de imaginație, și nu de imagine, ar putea să realizeze în ce situație dificilă ne-am fi aflat dacă PNL nu dădea jos guvernul Dăncilă și nu își asuma guvernarea cu responsabilitate și curaj.

Dar nu e nicio problemă: PNL nu are nimic de ascuns și colegii mei vor demonstra azi, încă o dată, nu doar că au acționat preventiv, dar au gestionat criza asumându-și unele dintre cele mai eficiente măsuri de la nivel european.", a mai scris vicepremierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel