Victor Ciutacu: N-am de ales, nu-mi permit să cad
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Mesajul zilei dat de jurnalistul de la România TV, Victor Ciutacu. 

”Sunt fix 7 (șapte) ani de când am plecat fizic din Intact la Romania TV; fără scandal. Convins, nu mai e nici un secret, de Sebi Ghiță. Aș fi preferat să serbez cu totul și cu totul altfel. Nu cu ochii scoși. Nu cu soția închisă-n casă și cu copilul autoizolat la 2.000 km distanță. Nu cu breaking news continuu. Nu cu anunțat de morți în direct. Nu cu doctori după doctori în emisie. Dar n-am de ales. Și nici n-am voie să cad. Pur și simplu, nu-mi permit s-o fac. Așa că n-o s-o fac.

Mă găsiți, ca de obicei, la locul știut. Cel mai lung loc de muncă din istoria mea în televiziune. Dacă-mi făcea cineva pronosticul ăsta atunci, îi spuneam că-i nebun.

Mi-ar fi plăcut să marchez cumva festiv acești 7 ani de-acasă. N-a fost să fie. Așa că vă las un (auto)promo de acum 5 (cinci) ani. În mare, totu-i cam la fel. Cu un singur amendament: emisiunea mea, care de un an și ceva se numește Punctul culminant, a ajuns cel mai vizionat talk-show zilnic la nivel național de pe piață. În cea mai urmărită televiziune din România. Pare c-a meritat...” a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel