Zile norocoase pentru ZODII. Se pot întâmpla lucruri minunate
Autor: Rodica Mitu pe 21 iun, 08:56 | Magazin

Horoscop

Care sunt zilele tale norocoase?

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit, la „Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie în parte:

Luni 

Ziua de luni, patronată de Lună, este în general foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. În zilele de luni, acestor nativi le este recomandat să-și asculte intuiția nativă fantastică. 

Marți 

Marți are o încărcătură simbolică pentru Berbeci, care sunt încrezători și puternici, în special în această zi. Scorpionii vor simți că și-au găsit scopul, mai ales dacă este vorba despre îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri

Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, se simt în elementul lor de comunicare. Vărsătorii sunt buni comunicatori, de aceea pot obține beneficii în această zi datorită modului în care se exprimă. Fecioarele beneficiază de echilibru interior.

Joi

Pentru Săgetători, ziua de joi, patronată de Jupiter, este potrivită mai ales când vor să citească. Peștii, în schimb, se bucură joi de abundență, stabilitate și echilibru interior.

Vineri 

Patronată de Venus, ziua de vineri are beneficii mai ales în sfera romantică și a banilor pentru Tauri și Balanțe.

Sâmbătă

În prima zi de weekend, nativilor din Capricorn le este recomandat să înceapă și să închidă proiecte, mai ales dacă e vorba despre cele destinate casei și familiei.

Duminică

Duminica este benefică nativilor din Leu.

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri