Ziua Mondială a Sănătății. Mesajul ministrului Nelu Tătaru
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Sănătății.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Sănătății, se arată într-un comunicat.

„Transmit un gând de apreciere și încredere colegilor mei de breaslă, medicilor, asistenților medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenței medicale, precum și pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unitățile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, Ministerul Sănătății și care fac posibilă funcționarea acestora în aceste zile în care cu toții suntem greu încercați", a transmis ministrul Sănătății.

Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă

Nelu Tătaru are convingerea că personalul medical va ajuta la trecerea peste această perioadă complicată.

„Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convingerea că împreună vom trece și peste această provocare. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze și să își adune forțele atunci când a fost nevoie. Știm să ne onorăm meseria!", a adăugat Tătaru.

Asistenții medicali și moașele au un rol vital

„Anul acesta salutăm activitatea asistenților medicali și moașelor și vreau să subliniez rolul vital pe care aceștia îl joacă în menținerea sănătății cetățenilor noștri, în special în acest timp.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii", a continuat ministrul.

Fiecare viață salvată contează

„Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umăr la umăr - autorități și societate. La mulți ani! România are nevoie de noi! Fiecare viață salvată contează!", a încheiat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel