UPDATE: Zlatan Ibrahimovic, SCANDAL cu FIFA 21. Compania a răspuns
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacantul de 39 de ani al lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a lansat atacuri furibunde la jocul FIFA făcut de EA Sports.

UPDATE 24.11.2020

„EA SPORTS FIFA este cel mai important joc video de fotbal din lume și, pentru a recrea anual o experiență pe cât posibil de autentică, colaborăm cu numeroase ligi, cluburi și persoane pentru a securiza drepturile de a recrea jucătorii de fotbal pe care îi includem în jocul nostru. Una dintre aceste colaborări de lungă durată este cea cu FIFPro, reprezentantul global al jucătorilor profesioniști de fotbal, care la rândul său are numeroase parteneriate cu o sumedenie de licențiatori în vederea negocierii unor acorduri menite să le ofere beneficii jucătorilor și sindicatelor de jucătorilor, întocmai din utilizarea imaginii lor”, a răspuns compania, după acuzele lui Ibrahimovic.

Știrea inițială

Într-o postare atât pe Twitter cât și pe Facebook, suedezul a transmis: „Cine i-a dat FIFA permisiunea să-mi folosească numele și fața? Fifpro? Din câte știu nu sunt membru Fifpro și dacă aș fi fost am fost pus acolo fără să știu prin vreo manevră ciudată.

Sunt sigur că n-am permis niciodată FIFA sau Fifpro să facă bani folosindu-mă. Cineva face profit cu numele meu și fața mea fără înțelegeri în toți acești ani. A venit vremea să investigăm”. Deocamdată, nimeni nu știe la ce se referă atacantul de 39 de ani.

Who gave EA SPORTS FIFA permission to use my name and face? Fifpro? I’m not aware to be a member of Fifpro and if I am I...

Publicată de Zlatan Ibrahimović pe Luni, 23 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel