Zodia care poate câștiga mai mulți bani. Astrolog: Sunt niște oportunități
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
În august, apar oportunități pentru o zodie.

„Cariera este pe primul plan în august și nu te vei sustrage așa ușor de la locul de muncă. Simți niște oportunități și parcă nu ai vrea să le pierzi. De aceea, chiar și din vacanță, tu vei ține legătura cu superiorii", a spus Daniela Simulescu despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

În altă ordine de idei, Mercur se află în careu cu Uranus. „Zilele acestea, cu precădere perioada 15-18 august, este plină de electricitate. Avertizarea este legată de careul lui Mercur cu Uranus, care, la grad, se petrece pe 16 august, dar efectele se simt deja. Acum nu Mercur este retrograd, ci Uranus, care reprezintă neașteptatul, libertatea, independența", a explicat Daniela Simulescu la DCNews, explicând că Uranus vrea schimbare și vrea schimbare ACUM. „Nu așteaptă să te pregătești. E ca o tornadă care te duce departe. Mercur e în Leu (vrea să se victimizeze), iar Uranus e în Taur (vine și spune că te-ai mai victimizat, că s-a săturat, că nu mai poate)", a precizat astrologul.

VEZI ȘI: HOROSCOP RUNE 19-25 august 2019. Mihai Voropchievici: I se schimbă viața, efectul karmei

În această perioadă, „aruncăm cu vorbe, jigniri, ne grăbim, facem aluzii, scriem ceva iar persoanele o iau personal. Se face din țânțar armăsar. Apar certuri din nimicuri. Se întâmplă și pentru că avem niște nemulțumiri interioare. Atenție: sunt ale noastre, nu ale celorlalți", a atenționat Daniela Simulescu. Continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel