Zodia care trebuie să muncească mai mult. Daniela Simulescu: Marte vă zice să puneți osul la treabă dacă vreți rezultate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a vorbit despre zodia care trebuie să muncească în săptămâna următoare.

Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru zodia Berbec în perioada 26 iulie 2021 - 1 august 2021: 

„Jupiter se întoarce în Casa a 11-a, Marte intră în Casa a 6-a. Casa a 11-a e legată de planuri, Casa a 6-a e legată de muncă. Marte în Casa a 6-a zice hai mai lasă vara, distracția, vacanța, hai să punem și osul la muncă. De cealaltă parte, Jupiter în Casa a 11-a zice ai niște planuri? Vrei să te expui, vrei să ai contact cu anumite persoane și comunități, hai să muncim, hai să discutăm, hai să avem o disciplină.

Nu uita că și Venus e în Fecioară și zice să mai lași împrăștierile în stânga și dreapta. Berbecul trebuie să fie mai atent la ceea ce spune și să fie mai perfecționist, mai exigent cu sine, mai dornic să facă lucrurile cât mai bine. Sigur că vreți să vorbiți ce vă place și sunteți intenși, însă Marte vă zice să munciți. Gândiți-vă, dacă nu sunteți în vacanță, cum să munciți mai mult și să depuneți efort pentru că Marte în Fecioară vă dă foarte multe rezultate, însă vi le dă dacă munciți mai mult.“, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Daniela Simulescu, previziuni despre Lilith în Gemeni

Odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni, Daniela Simulescu a venit cu mai multe previziuni. 

"Iată ca în sfârșit a venit momentul emisiunii despre Lilith în Gemeni. Lilith în Gemeni se află în perioada 18 iulie - 15 aprilie, deci de pe 18 iulie 2021 până pe 15 aprilie 2022, Lilith se va afla în Gemeni. Acum, notă de început, să nu vă speriați când vorbesc despre Lilith, să nu o luați razna și să nu înnebuniți.

Înainte de a vă povesti despre Lilith, despre tranzitul ei, despre ce face și cum se activează, va spun că Lilith scoate în față niște adevăruri crunte, crude, urâte, dar le scoate prin niște cuvinte nepotrivite și printr-o lene și o iubire de senzațional și nu mai avem acces la ce este moral, corect, just, adevărat.

Bun, Lilith... Luna se învârte în jurul Pământului, da? Are o orbită în jurul Pământului, dar nu are un cerc perfect și Luna se bălăngăne, se joacă în jurul Pământului.

Între 18 iulie și 15 aprilie 2022 Lilith se află în Gemeni și bineînțeles, punctul opus este în Săgetător. Și o să fie un tranzit delicios, pentru că la un moment dat o să facă conjuncția cu Nodul Nord în Gemeni și careul cu Neptun ca să fie treaba treabă. Când vorbim despre Gemeni, vorbim despre informații, despre curiozitate, despre comunicare, despre joacă, despre drumuri, despre presă, despre mass-media, despre energia aerului, drumuri și alte chestii. Vorbim despre educație la nivelul nostru, educație să înțeleagă tot poporul. Asta ca să fie treaba treabă", a declarat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel