Zodiac aprilie 2020. Horoscopul pentru fiecare zodie, dezvăluit de către astrologul Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Cu toții avem mari așteptări de la luna aprilie. Și în același timp, vrem să ne bucurăm de prezența celor dragi cu ocazia Sărbătorilor Pascale și să avem restricții mai puține. Dar să știți că și astrele au câteva “sărbători” pentru noi.

Conform astrologului DCNews, Daniela Simulescu, "încă din primele zile, avem conjuncția dintre Marte și Saturn în semnul Vărsătorului. După care, pe 4 aprilie, prima conjuncție istorică din trilogia Jupiter-Pluto a anului 2020, în semnul Capricornului." Mai jos veți găsi previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Obiectivul principal al lunii al apriliei va fi repoziționarea față de prietenii care sunt negativiști și care vă consumă energia. Planurile de viitor trebuie schimbate și ajustate în funcție de vremurile actuale.

Taur

Te gândești doar la statutul socio-profesional, la ce poți face cu acesta atunci când devii neputincios. Vei dori mai multă libertate. Cu puțină atenție, poți schimba eficient modul de a gestiona resursele financiare. 

Gemeni

Tranzitul lui Venus prin semnul tău te va ajuta din plin, îți va oferi carismă și voie bună. Și tu vei reuși să te adaptezi la orice situație. Ba mai mult, îi vei ajuta și pe alții să treacă mai repede peste orice supărare. 

Rac

Distanțarea de persoanele dragi va avea repercusiuni asupra ta. Sufletește vei fi mai dărâmat, însă gândul că participi la protejarea lor te va ajuta să treci mai ușor peste această perioadă. Îți vei securiza orice resursă.

Leu

Focusul se mută pe relație, pe partener sau pe lipsa acestora. Îți dai seama că, în aceste vremuri, degeaba ai de toate dacă nu există și cineva alături care să se bucure alături de tine. La serviciu vor fi niște oportunități de care nu îți vei da seama ușor. 

Fecioară

Îți vei observa tendințele exagerate în a face curățenie sau în a organiza viețile altora. Asta nu înseamnă că trebuie să devii delăsător. În aprilie, vei descoperi pasiuni mai vechi, cărora nu le-ai mai făcut loc în viața ta. Acum te vor ajuta. 

Balanță

Deși nu poți călători așa cum ți-ai dori, luna aprilie îți oferă posibilitatea de a călători prin intermediul cărților sau al filmelor. Responsabilitatea față de propria fericire te obligă să îți schimbi comportamentul față de rude. 

Scorpion

Libertatea de mișcare este afectată, însă nu și cea de exprimare. Vei comunica așa cum nu ai făcut-o niciodată. Relațiile cu membrii familiei nu vor fi foarte armonioase, așa că încearcă să nu adaugi mai mult gaz pe foc decât este cazul.

Săgetător

Vei fi preocupat tot timpul de veniturile deținute. Cu greu te vei bucura de viață. Din fericire, partenerul va fi juăcuș  și va încerca să te scoată din starea morocănoasă. Cei singuri pot cunoaște persoane prin intermediul rețelelor online.

Capricorn

Tu nu te plângi de această perioadă, din contră. Îți priește distanțarea socială, îți permite să te gândești mai mult la planurile tale și să te bucuri de liniște. Îți vei crea o rutină zilnică care să te ajute să fii prezent cu adevărat în viața ta, și care să te țină departe de cheltuielile de altădată. 

Vărsător

Îți revin curajul și dorința de a fi mai disciplinat. Nu îți vei mai pierde timpul cu tot felul de discuții superficiale, te vei preocupa doar de ce este mai important în viața celor dragi. Aceștia te vor considera un model de reziliență și optimism. 

Pești

Vei ține legătura cu foarte mulți oameni pentru a fugi de senzația constantă de incertitudine. Vei încerca să trăiești prin intermediul poveștilor celorlalți. Familia va fi alături de tine, dar nu va fi de ajuns pentru tine. Vei dori să arunci multe lucruri și să cumperi altele noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel