Aurelian Bădulescu: consilierii PSD nu vor participa la ședința primarului „Plicușor”
Autor: Andreea Ditcov pe 14 apr, 10:06 | Partide politice

Aurelian Bădulescu Foto: Facebook

Aurelian Bădulescu a anunțat pe pagina sa de socializare că membrii Consiliului General al Municipiului București din partea PSD nu vor participa la ședința de astăzi, în care problemele de pe ordinea de zi nu reprezintă priorități. Membrii PSD vor să protesteze prin absența lor. 

„Plicușor e surd la nevoile Bucureștiului. Primarul aude doar cererile preferaților săi. Restul nu contează. Astăzi, la ora 14, este convocată ședința CGMB de către Nicușor Dan. Ca de obicei, pe ordinea de zi sunt proiecte de parteneriat cu diverse asociații și ONG-uri. De data aceasta, două la număr. Nu există niciun proiect pentru dezvoltarea orașului nostru. Nimic despre Prelungirea Ghencea, Pasajul Doamna Ghica, consolidarea clădirilor cu risc seismic sau alte obiective.

Grupul consilierilor generali PSD nu va participa la această ședință, în semn de protest. Nu suntem de acord cu acest mod de a face administrație doar pentru prietenii lui Nicușor, și nu pentru oameni. Îi cerem primarului să vină cu măsuri și proiecte în sprijinul orașului”, a scris Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei, pe pagina sa de socializare. 

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri